Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2017 - 2018 mokslo metai -> Seminaras Panevėžio rajono kūno kultūros mokytojams

Seminaras Panevėžio rajono kūno kultūros mokytojams

El. paštas Spausdinti PDF

                      Balandžio 13 dieną mokykloje vyko teorinis- praktinis seminaras Panevėžio rajono mokyklų kūno kultūros mokytojams „Netradicinės sporto šakos kūno kultūros pamokose“.

Seminaro metu mokyklos direktorius Vaidotas Butkevičius papasakojo, kaip, kodėl ir kokios netradicinės sporto šakos pradėtos kultivuoti mokykloje. Papasakojo apie mokyklos vykdytus ir vykdomus su netradicinėmis sporto šakomis ir turizmu susijusius tarptautinius projektus. Mokytojai buvo supažindinti su informacinių technologijų ir sporto sujungimo galimybėmis.

 

Po teorinės seminaro dalies įvyko virtualios dviračių lenktynės aplink Širvėnos ežerą. Susijungę internetiniu ryšiu varžybose dalyvavo keturios komandos: Čekijos Respublikos Rajec - Jestrebi gimnazija, Pabiržės ir Pačeriaukštės mokyklų mokiniai ir svečiai iš Panevėžio rajono. 10 kilometrų trasą greičiausiai įveikė čekai, antri liko mokiniai iš Pačeriaukštės, treti- Pabiržės mokiniai.

Po pietų užsiėmimai persikėlė į mokyklos sporto salę, kurioje, vadovaujami kūno kultūros mokytojų Kristinos Manikienės ir Ingos Arlikevičienės, svečiai praktiškai išbandė netradicinio sporto šakas: kinbolą, lėkščiasvydį, grindų riedulį, Ringo, spedmintoną, gatvės tenisą ir kitas.

                                                 Mokyklos informacija

semi1 m semi2 m semi3 m semi4 m semi5 m semi6 m semi7 m semi8 m semi9 m semi10 m