Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2011 - 2012 mokslo metai -> Kalėdų naktis mokykloje

Kalėdų naktis mokykloje

El. paštas Spausdinti PDF

       Gruodžio 16-os dienos vakarą jaunieji šauliai vėl rinkosi ,,Atžalyno“ vidurinėje mokykloje. Ši naktis buvo skirta Kalėdoms.

                      Jaunieji šauliukai kaip ir kiekvienais metais nepamiršo senelių namų- pats pirmasis jų geras darbas buvo puokščių gamyba. Taip pat šauliai ruošiasi pradžiuginti ir vienišus žmones, kuriuos ketvirtadienį lankys ir dovanos simbolines puokšteles.

                      Antrasis žingsnis - papuošti mokyklos eglę. Žaisliukai šįmet buvo neeiliniai. Prieš savaitę jaunieji šauliai surengė akciją ,,Padėk papuošti mokyklos eglę“ ir iš pradinių klasių mokinukų surinko visas jų išaugtas kojinytes ir pirštinytes. Kol didesni šauliai puošė ,,Atžalyno“ eglę, mažesnieji žiūrėjo filmukus apie Šaulių sąjungą.

                        Sutemus jaunieji šauliai išsiruošė į miestą. Visų pirma apžiūrėjom miesto eglę. Po to aplankėm Nepriklausomybės paminklą. Taip pat papuošėm ir mažas eglutes prie „Topo centro“.

                      Mūsų geri darbai tuo nesibaigė. Negalėjome grįžti atgal neaplankę ir nepradžiuginę savo draugų - policininkų. Jų dėka gruodžio 21 d. jaunieji šauliukai vyko į 3D filmą ,,Kalėdų senelio slaptoji tarnyba“. Mes be galo dėkingi draugams už šią puikią kalėdinę dovaną.

                    Grįžus į mokyklą mūsų laukė teminė diskoteka ,,Dangus ir pragaras“. Velniukų buvo be galo daug, o angelų... Jų nebuvo išvis! Visiems buvo be galo smagu. Linksminomės iki ryto.

                    Na, o kitą rytą keltis teko anksti 7 val. ir kibti į darbą. Reikėjo sutvarkyti mokyklą, nes valytojoms šeštadienis nedarbo diena, todėl nenorėdami joms trukdyti tvarkėmės patys. Nors darbo buvo daug, bet visi kartu draugiškai susitvarkėme greit.

                     Taip ir baigėsi mūsų kalėdinė naktis mokykloje.

                               Biržų 1-osios kuopos jaunoji šaulė

                                Agnė Arlikevičiūtė

2011 12Sauliai_kaledos_m  2011 12Sauliai_kaledos 2_m