Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2012 - 2013 mokslo metai -> Bendrumo vakaras „Atžalyne“

Bendrumo vakaras „Atžalyne“

El. paštas Spausdinti PDF

„Vaikas yra svarbiausia grandis, jungianti mokyklą ir šeimą. Tik tada, kai tėvai ir mokykla aktyviai bendradarbiauja, galima pratęsti mokykloje vykdomą vaiko tobulinimo programą, pasiekti gerų ugdymo ir su juo susijusių problemų sprendimo rezultatų.“ logo

                   Spalio 24 dienos vakarą į “Atžalyno” vidurinės mokyklos rudeniškai papuoštą aktų salę rinkosi 1-4 klasių mokiniai, jų tėveliai ir netgi seneliai. Visų jų laukė nuotaikingas koncertas – vaikai dainavo, vaidino, šoko.

 

                   Vakaro kulminacija tapo Mokytojų dienai sukurtas vaidinimas „Grybų karas“, kurį meistriškai atliko vyresniųjų klasių mokiniai. Kadangi keli aktoriai susirgo, juos pavaduoti teko tėveliams, kurie puikiai atliko naujus „grybautojų“ vaidmenis. Tai nebuvo vienintelė užduotis tėveliams. Koncerto pabaigoje jie netgi sukūrė pasaką ir ją perskaitė vaikams. 

Už savo aktorinius sugebėjimus visi mokiniai buvo apdovanoti saldžiais prizais. Po koncerto išsiskirstę į klases tėveliai toliau bendravo su klasių auklėtojomis, nes nieko nėra įdomiau, kaip kalbėti apie savo vaiką ir jo tobulėjimą.

Nors už lango auksinis, bet pilkokas ruduo, mokyklos salė alsavo šiluma, puikia nuotaika, ypatingu gerumu. Visi jutome, kad esame viena bendra šeima su tais pačiais džiaugsmais ir rūpesčiais.

                     Už tokį puikų vakarą esame dėkingi mokytojoms J. Vasiliūnienei ir K. Manikienei bei pradinių klasių mokytojoms.