Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2012 - 2013 mokslo metai -> Devintokai už stiprų ir sveiką „Atžalyną”

Devintokai už stiprų ir sveiką „Atžalyną”

El. paštas Spausdinti PDF

       Biržų „Atžalyno“ vidurinė mokykla mažais žingsneliais pradėjo žengti link projekto „Kuriame respubliką“ svarbiausio tikslo – mes už stiprų ir sveiką „Atžalyną“!!! Jau nuo sausio 28 dienos tapo tradicija kiekvieną pirmadienį prieš antrą pamoką mokiniams trumpai pasimankštinti.

       O štai vasario 14-ąją devintų klasių vaikinų ekipos po pamokų nusprendė sužaisti draugiškas futbolo rungtynes. Varžybas stebėjo ištikimos bendraklasės (juk Šv. Valentino diena;)) ir savo klases labai mylinčios auklėtojos Jolanta ir Aurelija.2013 02_14futbolas_m

9a klasės komandai atstovavo Deivydas Balčiūnas, Domantas Dambrauskas, Ugnius Pilkauskas, Edgaras Jasiūnas, Alvydas Mekas ir Justinas Verkelis. 9b klasės garbę gynė Erikas Balčiūnas, Karolis Šoblinskas, Gediminas Bogdanas, Kristupas Šukys, Mantas Belevičius ir Sangirdas Lapėnas. Varžybų teisėjas Artūras Manikas priminė svarbiausias taisykles ir palinkėjo gražaus sportiško žaidimo.

       Ilgai pirmo įvarčio laukti nereikėjo – taiklų smūgį į priešininkų vartus jau ketvirtąją minutę pasiuntė D. Balčiūnas, o jau septintąją minutę rezultatą išlygina K. Šoblinskas. Dar po minutės sėkmingai savo komandos ataką baigia vėl D. Balčiūnas. K. Šoblinskas irgi nelieka skolingas – vėl įvartis! Po to įsismagina J. Verkelis ir pelno savo komandai trečiąjį ir ketvirtąjį įvarčius iš eilės. O paskutinę minutę S. Lapėno įmuštas įvartis sušvelnina pirmojo kėlinio baigtį. Pirmąjį kėlinį rezultatu 4:3 laimi 9a klasės komanda.

       Po pertraukėlės komandos grįžta į aikštelę, nusiteikusios labai sportiškai. Rungtynes papuošia puiki kamuolio valdymo technika, tikslūs perdavimai. Vartininkams K Šukiui ir D. Dambrauskui tenka atlaikyti ne vieną stiprų smūgį. Antrame kėlinyje D. Balčiūnas savo komandai pelno dar 2 įvarčius. K. Šoblinsko sąskaitą irgi papildo vienas įvartis. Taigi draugiškas futbolo varžybas laimi 9a klasės komanda rezultatu 6:4. Sveikiname laimėtojus!!! Abiems komandoms dėkojame už gražų žaidimą, už suteiktas puikias emocijas, už tikrai gerą laisvalaikio praleidimo būdą ir už sveikos gyvensenos propagavimą.

       Mieli biržiečiai, tegul šis draugiškas devintokų žaidimas įkvepia Jus. Norime ir siekiame, kad kuo daugiau mūsų visuomenės narių, ypač jaunų, savo laisvalaikį skirtų būtent tokiai veiklai. Kviečiame Jus tapti mūsų vykdomo projekto „Kuriame Respubliką” partneriais. 

 

Klasių auklėtojos Aurelija ir Jolanta