Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2019 - 2020 mokslo metai -> Muzikos, šokio ir teatro vakaras

Muzikos, šokio ir teatro vakaras

El. paštas Spausdinti PDF

                      Sausio 30 d. buvome pakviesti į muzikos, šokio ir teatro vakarą. Sugužėjo  pilna  salė tėvelių. Skambiais balsais ir romantiškais pianino garsais, kuriuos dovanojo ketvirtokė Kornelija, prasidėjo renginys.

                      Po  dainų  stebėjome   kiškių  nuotykius  miške. Tinkamai parinkti mažieji aktoriai, žavintys savo nuoširdžia vaidyba, stebinantys savo drąsa, įdomūs režisūriniai sprendimai, puikiai parengtas muzikinis apipavidalinimas žavi žiūrovus. Besiliejantys dainų garsai paliečia kiekvieno širdį. Spektaklį, kurį stebėjome, pristatė ketvirtos klasės mokiniai, kuriuos ruošė neformaliojo švietimo užsiėmimo „Teatriukas" mokytoja Nida Jakutienė. Regėjome amžiną lapės, kurią vaidino Alba Marija, norą gudrauti, norą apgavystėmis skintis kelią. Žavėjo kiškių ir ožiuko (Lauryno, Emos, Saulės ir Justo), pilkojo vilko (Tomo), voverytės (Mantės), tvarkdarės šarkos (Deimilės), snieguolės (Mildos), gelbėtojo šuns (Dovydo), gaidžio ( Arno )ir kitų puikiai atliekami vaidmenys, kurie neleido atitraukti akių nuo scenos. Įdomu buvo matyti įtikinamą mažųjų vaidybą, ieškant galimybių susidariusiai problemai spręsti, o spektaklio pabaigoje išgirsti linkėjimą visiems būti draugiškiems, nes draugystė padeda išspręsti visas gyvenimo problemas. Nereikia dalintis eglės, tegul ji būna visų!

                      Po spektaklio buvome pakviesti pasinerti į šokio pasaulį. Svajingo valso sūkury sukosi ketvirtokų poros, kuriuos ruošė neformaliojo švietimo mokytoja Veronika Morkvėnaitė. Lengvi judesiai, persipynę su šiokiu tokiu jauduliu, besišypsantys šokančiųjų veidai ir elegancija, puiki choreografija nepaliko abejingo nei vieno. Nepakartojamas jausmas stebėti vaikus, elegantiškai besisukančius valso sūkury!

                       Vakaras baigėsi, bet ilgam įstrigo išgyventos akimirkos, suteikusios džiaugsmą ir palaimą. Esame dėkingi mūsų vaikų mokytojoms Nidai Jakutienei ir Veronikai Morkvėnaitei, sugebėjusioms paruošti mokinius, atskleisti jų gebėjimus ir padovanoti tokias brangias akimirkas. Ačiū. Tai buvo NEPAKARTOJAMAS VAKARAS!!!

                                                                                                            4 a klasės  mokinių  tėveliai J

 

                        „Džiaugiamės, kad mūsų vaikai „Atžalyne“ turi galimybę ugdyti meninę kompetenciją. Pirmokai ir antrokai vokalinių įgūdžių mokosi „Dainavimo mokyklėlėje“ (vadovė Jolanta Vasiliūnienė). Būrelyje vaikų širdelės prisipildo muzikos garsų, juoko, šypsenų. O išmoktos dainelės puikiai suskambėjo muzikinio spektaklio metu. Mažųjų dainininkų tėveliai labai dėkingi mokytojai Jolantai už kantrybę mokant  vis naujų dainelių. Nuoširdus ačiū visiems vaikams ir mokytojoms už nuostabų ir šiltą vakarą. Su nekantrumu lauksim kitų pasirodymų“.

Skaistė Stakionė 

1a klasės mokinės Saulės mama 


collage teatro_muzikos-1_m